Looking For Anything Specific?

Antalya Manavgat Yangın : Nopcj01m2gr Pm - Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor.

Antalya Manavgat Yangın : Nopcj01m2gr Pm - Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor.. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alan, alevlere teslim oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde 2 katlı ahşap ev çıkan yangında kullanılmaz hale geldi. İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi sevk edildi. Yaylaalan mahallesi viraj mevkisinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı.

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın i̇hbar üzerine bölgeye antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya manavgat yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi sevk edildi.

Son Dakika Antalya Manavgat Ta Orman Yangini Kontrol Altina Alindi Haberler Son Dakika Haberleri
Son Dakika Antalya Manavgat Ta Orman Yangini Kontrol Altina Alindi Haberler Son Dakika Haberleri from im.haberturk.com
Yangına 4 yangın söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak, çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile müdahale edildiği bildirildi. Yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Manavgat orman i̇şletme müdürü i̇smail hacıoğlu, oymapınar baraj gölü mevkisinde çıkan orman yangınında 80 hektar alanın zarar gördüğünü söyledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde üç ayrı noktada çıkan orman yangını rüzgarın da şiddetiyle etkisini sürdürüyor. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı kadılar mahallesi'nde ormanda yangın çıktı.

28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Antalya'nın manavgat ilçesi yakınlarında orman yangını çıktı. Yaylaalan mahallesi viraj mevkisinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Helikopter ve yangın söndürme uçağından çekilen görüntüler, antalya manavgat'taki yangının boyutunu gözler önüne serdi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı. Giriş:02 temmuz 2019 17:38 güncelleme:07 haziran 2021. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanda çıkan yangın devam ederken, yangına müdahale eden bir orman işçisi yaralandı. Yangına 4 yangın söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak, çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile müdahale edildiği bildirildi. Antalya'da manavgat'a bağlı gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisinde ormanlık alanda saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1.2 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü.

Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alan, alevlere teslim oldu. Antalya manavgat'taki yangın kontrol altına alındı. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 2 katlı ahşap ev çıkan yangında kullanılmaz hale geldi. İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi sevk edildi.

71bq Sz Hbacxm
71bq Sz Hbacxm from www.bhaber.com.tr
Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için ekipler müdahaleye başladı. Antalya manavgat'ta orman yangını ! Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya afad müdürlüğü'nden 3 araç ve 11 personel bölgede görevlendirilmiştir. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Giriş:02 temmuz 2019 17:38 güncelleme:07 haziran 2021. Yangına 4 yangın söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak, çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile müdahale edildiği bildirildi. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü.

Antalya manavgat yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Manavgat orman i̇şletme müdürü i̇smail hacıoğlu, oymapınar baraj gölü mevkisinde çıkan orman yangınında 80 hektar alanın zarar gördüğünü söyledi. Aldığı bilgiye göre, yeniköy ile kalemler köyü arasındaki kızılçam orman alanında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın i̇hbar üzerine bölgeye antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi. Yangın, bugün manavgat'ın gündoğdu mahallesi vahaplı eski mezarlığı yakınlarında çıktı. Helikopter ve yangın söndürme uçağından çekilen görüntüler, antalya manavgat'taki yangının boyutunu gözler önüne serdi. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde saat 12.00 sıralarında başlayan orman yangınına 45 yangın söndürme görevlisi, 15 arazözle müdahale edildi. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1.2 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü.

Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanda çıkan yangın devam ederken, yangına müdahale eden bir orman işçisi yaralandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Aldığı bilgiye göre, yeniköy ile kalemler köyü arasındaki kızılçam orman alanında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Antalya'da manavgat'a bağlı gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisinde ormanlık alanda saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Manavgat orman i̇şletme müdürü i̇smail hacıoğlu, oymapınar baraj gölü mevkisinde çıkan orman yangınında 80 hektar alanın zarar gördüğünü söyledi.

Mkgtva5hnyinom
Mkgtva5hnyinom from iatkv.tmgrup.com.tr
Yaylaalan mahallesi viraj mevkisinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın. Antalya manavgat'ta orman yangını ! Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Helikopter ve yangın söndürme uçağından çekilen görüntüler, antalya manavgat'taki yangının boyutunu gözler önüne serdi. Sebebi henüz bilinmeyen yangında alevler kısa sürede geniş alana yayıldı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Yangının iç kısımlarına ise 3 helikopter ve 1 yangın söndürme uçağı müdahale etti. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın i̇hbar üzerine bölgeye antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi.

Antalya'nın manavgat ilçesinde üç ayrı noktada çıkan orman yangını rüzgarın da şiddetiyle etkisini sürdürüyor.

Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Helikopter ve yangın söndürme uçağından çekilen görüntüler, antalya manavgat'taki yangının boyutunu gözler önüne serdi. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangına kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanda çıkan yangın devam ederken, yangına müdahale eden bir orman işçisi yaralandı. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Giriş:02 temmuz 2019 17:38 güncelleme:07 haziran 2021. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın i̇hbar üzerine bölgeye antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi. Sözen, ''yangın 15 kilometrelik alana yayılmış durumda'' diyerek bilgi verdi. Antalya'da manavgat'a bağlı gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisinde ormanlık alanda saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Taşağıl mahallesi'nin arapbeleni mevkisindeki ormanlık alanda gece saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar